Reglament


ARTICLE 1.

DENOMINACIÓ

Women Race El Corte Inglés

L’Associació Esportiva Ciutat Vella, amb el patrocini d’El Corte Inglés i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat escollida, organitza la Women Race El Corte Inglés. Una cursa solidària a peu on part dels beneficis van destinats a una causa benèfica. Fins el moment s’han establert dues seus; Tarragona i Sabadell.

ARTICLE 2.

DATA I HORARI
La data varia en funció de cada edició però s’estableix la primera quinzena del mes de juny per a la ciutat de Sabadell i del mes d’octubre pel que fa a Tarragona.
L’inici de la cursa, en ambdós casos, serà a les 9.30 hores amb sortida i arribada a les proximitats d’El Corte Inglés de la ciutat.
El temps màxim per completar el recorregut serà d’ 1 hora i 30 minuts.

ARTICLE 3.

PARTICIPACIÓ
Podran formar part en aquesta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgin, sempre i quan estiguin correctament inscrites, tant en temps com en forma i fins a un límit de 2.000 inscripcions.
Organització podrà desqüalificar tot aquell participant que no respecti les bases establertes per l’organització.
No es podrà accedir a la sortida amb cap vehicle de rodes ni amb mascotes.

ARTICLE 4.

DISTÀNCIA I RECORREGUT
La prova es realitzarà a peu, sobre un recorregut de 5 Km en una única volta. Amb sortida i arribada única davant d’El Corte Inglés de cada ciutat.
Tarragona: Rambla President Lluis Companys.
Sabadell: Avinguda Francesc Macià.
Championchip cronometrarà el temps exacte de les participants gràcies al dorsal-xip.
Hi haurà un punt d’avituallament un cop superada la linia de meta.

ARTICLE 5.

INSCRIPCIONS
Preu
Internet: 9,40€ a l’enllaç disponible a la pàgina web www.womenraceelcorteingles.cat
Presencial: 9€ a El Corte Inglés de 9.30 a 21.30 hores.
Tarragona: 5a planta (esports)
Sabadell: 6a planta (esports)
L’import s’abonarà en el moment de la inscripció i serà imprescindible presentar el comprovant d’inscripció o el DNI per recollir el dorsal-xip.
Termini
Les inscripcions s’obriran un mes abans de la cursa coincidint amb la presentació oficial de l’acte i es tancaran el dimecres anterior a la data de la cursa o fins que s’exhaureixin les 2.000 inscripcions disponibles.
La inscripció a la cursa és personal i intransferible. No s’admetran devolucions de l’import de la inscripció per cap causa.
Totes aquelles participants d’entre 12 a 18 anys hauran d’adjuntar l’autorització i/o permís signat pels seus pares o tutors legals.

ARTICLE 6.

FIRA DE LA CORREDORA
La samarreta, el dorsal-xip i la bossa de la corredora es lliuraran a la Fira corredora, situada a la planta d’esports d’El Corte Inglés. Durant el divendres i dissabte anterior a la cursa de 9.30 a 21.30 hores. És imprescindible presentar el resguard de la inscripció o el DNI de les participants.
El xip de cronometratge ja va incorporat al dorsal i no s’haurà de recollir ni retornar el dia de la cursa. Només es permet l’ús del dorsal-xip aportat per l’organització.
Recorda: no el desenganxis del dorsal perquè et puguin cronometrar correctament.
NOTA: les talles de les samarretes es lliuraran per estricte ordre de recollida del dorsal-xip.

ARTICLE 7.

CATEGORIES

S’estableixen les següents categories:
5 categories individuals (Anys del dia de la cursa):
Infantil: 12 a 15 anys
Júnior: 16 a 19 anys
Sènior: 20 a 45 anys
Veteranes: 46 a 60 anys
Màster: Més de 60 anys
4 categories d’equips:
2 germanes
2 amigues
Mare i filla
3 amigues

NOTA: cada participant només podrà participar en una ÚNICA categoria, que haurà de concretar en el moment de fer la inscripció.

ARTICLE 8.

ASSISTÈNCIA MÈDICA
Creu Roja donarà el servei mèdic durant tot el transcurs de l’esdeveniment. Instal·larà diferents punts d’assistència en el recorregut.
L’organització declina tota responsabilitat física o moral que pugui sorgir durant la competició.
No obstant això, totes les participants estaran cobertes per una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i una assegurança esportiva d’accidents, d’acord amb el Reial Decret 1428/2003, del reglament de Circulació, requisit imprescindible per poder participar-hi.

ARTICLE 9.

CLASSIFICACIONS i FOTOGRAFIES
La classificació general oficiosa, així com les fotografies i les imatges de les participants, es publicaran a la pàgina web www.womenraceelcorteingles.cat durant els dies posteriors a la cursa.
Les classificacions per equips es faran mitjançant la suma dels temps de totes les integrants de cada equip.

ARTICLE 10.

PREMIS I TROFEUS
Les 3 primeres dones que passin per meta seran les guanyadores absolutes de la cursa i pujaran al pòdium per rebre el premi corresponent. Independentment, s’estableixen trofeus per les 3 primeres classificades de cada categoria tant individual com d’equip basats en l’ordre de classificació oficial. Només podràs obtar als premi de la categoria a la què t’has inscrit (per exemple, si participes en categoria 2 germanes i fas el millor temps de la teva categoria d’edat no seràs guanyadora de la categoria individual).

ARTICLE 11.

RESPONSABILITAT
La participació en l’esdeveniment es troba sota la responsabilitat i tutela de les participants. En el moment de fer la inscripció,  la participant manifesta que es troba físicament apta per la prova.
L’organització declina tota responsabilitat dels danys que les participants puguin patir, ocasionar o derivar d’elles a tercers/es durant la prova.

ARTICLE 12.

ACCEPTACIÓ
La participant manifesta que coneix i accepta les normes per les quals es regeix aquesta Cursa a la qual sol·licita participar.
La titular accepta la incorporació de les dades personals continguts en aquest document a un fitxer propietat d’EL CORTE INGLÉS, i autoritza al fet que siguin tractats amb finalitats promocionals de les empreses del grup.
No obstant això, si no consent el tractament de les seves dades, marqui la casella corresponent. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació previstos per la legislació vigent en matèria de dades personals per correu postal a El Corte Inglés, SA, Gran Via de les Corts Catalanes 613, 9è planta, 08007 Barcelona, indicant a la referència: LOPD
Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament, mentre que allò que no estigui inclòs queda sota la decisió de l’organització.

ARTICLE 13.

INFORMACIÓ
Poden trucar al telèfon 650.351.607 (de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h) o al correu electrònic contacte@womenraceelcorteingles.cat per  resoldre qualsevol tipus de dubte.